Értékelés,  KIDS

Szaszkó Gabriella: Nyisd ki ezt a naplót!

Fülszöveg:

KEDVES OLVASÓ!
Most egy nagyon különleges olvasónaplót tartasz a kezedben, ami varázslatos utazásra repít egy számodra nem is olyan ismeretlen helyre.
Ebben a Naplóban egyedülálló feladatokon keresztül jegyezheted fel/gyűjtheted össze eddigi olvasmányélményeidet és azokat a könyveket, amiket még el szeretnél olvasni.
A Napló oldalain cetlikre írhatod, hogy éppen mely könyvek alapján oldottad meg a feladatot, vagy melyek adtak ötletet, inspirációt. Az elkészült munkáidat oszd meg az Instagramon és Facebookon, és jelölj be minket, hogy gyönyörködhessünk a megoldásaidban! Használd a #dreamnaplo hashtaget!
Merülj el szabadon a lapok között, engedd el magad, itt biztonságban vagy! Ragadd meg a kedvenc könyveidet, és utazz velünk az olvasás és az alkotás világába a lehető legkülönlegesebb módon!
Jó szórakozást kívánunk a feladatokhoz! Alkossunk közösen!


Az utóbbi időkben nagyon népszerűek lettek a kreatív feladatokkal teli naplók, melyek csak arra várnak, hogy a vállalkozó kedvű olvasók töltsék meg az alkotásaikkal. Szaszkó Gabriella azonban kifejezetten a könyvmolyok számára készített egy ilyen különleges naplót, tele izgalmas feladatokkal, melyek segítségével írhatnak, rajzolhatnak, festhetnek, gondolkodhatnak a molyok a kedvenc könyveikről. A Nyisd ki ezt a naplót! a Maxim kiadó jóvoltából már mindenki számára elérhető, de ha bloggereinkkel tartatok, és játszatok velünk, akkor meg is nyerhetitek a kötet egy példányát!

Mindig is tetszettek a kreatív naplók, melyekből nagyon sokféle lett az utóbbi években, de még egyszer sem szántam rá magam, hogy vegyek egyet. Így aztán Szaszkó Gabriella könyve, a Nyisd ki ezt a naplót! lett az első ilyen jellegű könyvem, mely azért különleges, mert kifejezetten a könyvimádóknak, az olvasóknak szól, akik számtalan olvasmányélményük segítségével oldhatják meg a kreatív feladatokat. Mivel tehát ezt a naplót most kihagyhatatlannak ítéltem meg, és el is kezdtem bele rajzolni, írni, kreatívkodni!

Red Firka szívNagyon tetszett, hogy a naplóban lévő feladatok sokszínűek, mert bár szeretek rajzolni, nem sokszor van időm és kedvem órákra leülni, így örültem a rövidebb feladatoknak, ahol írni kellett, a legkedvesebb és leghosszabb olvasmányokat gyűjteni, vagy épp levelet fogalmazni a kedvenc írómnak. De ezeken kívül is rengeteg izgalmas dolog van még a könyvben, így például találhatunk book taget, Instagram kihívást, könyvlistát azokról a művekről, amiket mindenkinek el kell olvasnia, illetve olyan oldalakat is, amelyeket ki kell tépni, és elrejteni valahol. A rajzos feladatok is nagyon kreatívak, a kicsit szokványosabbaktól kezdve – mint például a rajzolj könyvjelzőt – az egészen különlegesekig – mint a rajzolj le egy könyvet faként – mindent megtalálunk ebben a kötetben.

További öröm, hogy nagyon vastag ez a könyv, ami egyrészt azt eredményezi, hogy még bőven nem csináltam az összes feladatot, ugyanakkor legalább elleszek vele pár hónapig az unalmasabb délutánjaimon. Aki tehát úgy dönt, hogy beszerzi ezt a naplót, biztosan jó ideig el lesz látva kreatív feladatokkal, ami nagy piros pont. Ha szeretsz rajzolni, csoportosítani és válogatni az olvasmányaidat, és elgondolkodni egy-egy könyvön, akkor mindenképpen ajánlom a Nyisd ki ezt a naplót! Most pedig mutatok néhány oldalt az én könyvemből, amit már megtöltöttem a saját ötleteimmel.  

Néhány olyan feladatot is megmutatok, amelyet még nem készítettem el, de nagyon érdekesnek találok:

Értékelés:

Rating: 5 out of 5.

Ha kedvet kaptál a könyvhöz, itt megvásárolhatod!

NYEREMÉNYJÁTÉK

Mivel a Nyisd ki ezt a naplót egy nagyon különleges könyv, ezért a mostani nyereményjátékunk sem lesz hétköznapi! Az állomásokon ugyanis egy-egy olyan kérdést fogtok találni, melyet a könyv feladatai inspiráltak, a feladatotok pedig az lesz, hogy a saját olvasmányélményeitek alapján válaszoljatok a feltett kérdésekre!

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

Kérdés:

Melyik a leghosszabb könyv, amit valaha olvastál?

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

07. 21. Utószó
07. 23. Csak olvass!
07. 25. Readinspo

A könyv adatai:

Kiadó: Maxim
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 240
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789634992998
Megjelenés időpontja: 2020. május 11.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük