Egyéb

Augusztusi Light Bubble könyves doboz!

Már nagyon vártam, hogy elérkezzen ez a hét, ugyanis megrendeltem az első Bubble Book dobozomat, és nagyon izgatott voltam, hogy mi lesz benne. Már hónapok óta nézegettem az unboxing bejegyzéseket más blogokon, és eldöntöttem, hogy ha megfog valamelyik téma, akkor nem habozok, és azonnal megrendelem. Az augusztusi Light Bubble témája az Olasz kiruccanás volt, ezért már az első napon megrendeltem, és elöljáróban annyit elmondhatok, hogy nem bántam meg, hogy beruháztam rá!

Lássuk is, hogy mit tartalmazott a doboz! A bejegyzés innentől spoileres!

Nagyon örültem, hogy a doboz egy nagy, bélelt borítékban érkezett, így reméltem, hogy nem sérül a doboz, de sajnos nem lett igazam, és egy kicsit meggyűrődött a szállítás során, viszont szerencsére a doboz belsejében lévő termékek hibátlanul érkeztek, a doboz pedig úgysem nyerte el annyira a tetszésemet, hogy különösebben sajnáljam. Amikor kinyitottam a csomagot, egy piros selyempapírral találkoztam és ugyanilyen színű töltőanyaggal, ami nagyon tetszetős belsőt kölcsönzött a Bubble Book doboznak.

Az első ajándék, ami kezembe akadt, az egyik legjobb volt, ugyanis már régóta szerettem volna ilyet, de eddig nem akartam költeni rá, viszont most nagyon örülök neki! Ez egy befőttes üveg pohár volt, tetővel és szívószállal, kék színben! Előre lehetett tudni, hogy ez a doboz egy nyári hangulatú összeállítást fog tartalmazni, és ez a bögre teljesen illik ide, imádtam. A Bubble Book csapata ráadásul egy darab buborékfóliába csomagolta a bögrét, ezért nem tudott megsérülni szállítás közben.

mde

A következő dolog, amit kihalásztam a dobozból, egy szívecskés fényfüzér volt, aminek szintén nagyon örültem, mert jól jön, amikor könyveket fotózok. Emellett a könyvespolcomon vagy a szobámban is jól fog mutatni, ezért mindenképpen hasznos ajándék, ráadásul jól is néz ki. Az egyetlen, ami kicsit zavart, hogy nem adtak hozzá elemet, ami miatt sajnos még nem tudtam kipróbálni.

IMG_20180814_164454.jpg

A csomag tartalmazott még egy A/5-ös jegyzettömböt, aminek hátulján mágnes van, ezért könnyen feltehetjük a hűtőre is. Aranyos, macaron mintás darab, és ráadásként egy fagyi alakú tollat is kaptam hozzá, ami az egyik kedvenc ajándékom a dobozból, mert imádom a tollakat. Biztosan használni fogom majd mindkettőt, még ha a hűtőre nem is teszem ki.

IMG_20180814_164704.jpg

Mivel ez egy Bubble Book, számítottam valami fürdős dologra, de ezúttal ilyesmi nem volt a csomagban, helyette viszont egy nagyon finom illatú ajakbalzsam lapult a dobozban. Bár az íze nem valami finom, és elég kis adagot kaptunk, azért tetszett, mert elég jól hidratálta az ajkamat, és legalább így nem nyalom le. A külseje nagyon aranyos, és a táskába is praktikus ez az ajándék, ezért ezt is tudom (és fogom is) majd használni.

IMG_20180814_164615.jpg

A dobozban – ahogy azt a Bubble Book is beharangozta – volt egy kis édesség is, ami egyenesen Olaszországból jött. Ez két kis étcsoki volt, amit egy cuki kis dobozba csomagolva kaptunk, amin egy kép volt Olaszországról. Ötletes, és a csoki is biztosan finom.IMG_20180814_164725.jpg

És végül a könyv: már előre kitaláltam, hogy Nicky Pellegrino: Olaszország, szeretlek! című könyve lesz a dobozban, és nem tévedtem, tényleg ez a lapult a cuki, mintás könyvszütyőben. Nagyon érdekes olvasmánynak tűnik, tele romantikával, ezért biztosan hamarosan elolvasom.

39269515_998830320295941_5530859464162279424_n

Végül nézzük a papír ajándékokat! Nem volt sok belőlük, csupán a témakártya, ami leírja dobozban lévő ajándékokat, egy könyvjelző, és egy levél az írónőtől. Mindhárom nagyon igényes, kemény papírra nyomtatták őket, aminek nagyon örültem, a könyvjelző pedig nagyon ötletes, mert a Facebookon meghirdetett rajzpályázat győztes munkáját kombinálja a könyvből vett idézettel. Egyedül a levél nem tetszett, mert olyannyira apró és cikornyás betűkkel írták, hogy nagyon nehéz olvasni.

dav

Lássunk még egy képet a teljes dobozról:

mde

Ennyi volt tehát a Bubble Book augusztusi Light Bubble doboza, mely szerintem nagyon jól sikerült, minden tárgynak örültem, amit tartalmazott. A doboz ára 8990 forint, de a WELCOME10 kuponkóddal kaphatsz 10% kedvezményt a dobozodból, de teljes áron és bőven megéri, mert a dobozban lévő dolgok összege bőven meghaladja a doboz árát, számításom szerint bőven 10000 forint fölött van a dobozban lévő elemek értéke. Mivel korábban csak a BASC dobozaiból rendeltem, nem tudtam, hogy mire számítsak, de a Bubble Book teljesen lenyűgözött. Ráadásul a szeptemberi Light Bubble téma is nagyon ígéretes, ugyanis „A hang után” címet kapta.

Ha tetszett a bejegyzés, kövess a Facebookon is!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük