Értékelés

Borítók a világ körül: Merit nélkül

Ismét örülhetnek Colleen Hoover rajongói, ugyanis a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából az írónő újabb regénye kerül a magyar olvasók kezébe. A Without Merit – Merit nélkül egy igazán különleges könyv egy furcsa családról, és egy még furcsább lányról, aki nem találja a helyét a világban, de még a saját családjában sem. Kövesd bloggereinket, és játssz velünk, hiszen lehet, hogy te leszel az a szerencsés, aki megnyeri a könyv egy példányát!

Néhány napja hoztam egy értékelést is a Merit nélkülről (itt találjátok), de nem akartam még elengedni a történetet, ezért ebben a bejegyzésemben most összegyűjtöttem a regényhez készült különböző, külföldi borítókat. Bár nekem nagyon tetszik az eredeti borító is, melyet a magyar kiadó is átvett, de azért van néhány másik is, ami megdobogtatta a szívem. Lássuk hát a legjobb borítókat!

Ahogy a magyar borító esetében, úgy a külföldi változatok többsége is elégikus, szomorú hangulatú lett egy kicsit, de kétségtelenül passzolnak a kötethez. Nekem a német és az indonéz változatok tetszenek a legjobban ezek közül, ugyanakkor azt hiszem, mégiscsak az eredeti és a magyar borító lett a kedvencem!

NYEREMÉNYJÁTÉK

Colleen Hoovernek már rengeteg könyve megjelent magyarul, a mostani nyereményjátékunkban pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy hányat ismertek ezek közül. Minden állomáson két nevet fogtok találni, melyek CoHo valamelyik könyvéből lehetnek ismerősek. Na de melyikből? Éppen erre kell rájönnötök! Ha pedig megvan a megoldás, csak annyi a dolgotok, hogy beírjátok a megoldást a Rafflecopter doboz megfelelő sorába!

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

Feladat:

Owen Gentry & Auburn Reed

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

03. 30. Utószó
03. 31. Fanni’ Library extra
04. 01. Sorok között
04. 02. Fanni’s Library
04. 03. Könyvvilág
04. 04. Utószó extra
04. 05. Csak olvass!
04. 06. Csak olvass! extra
04. 07. Pandalány olvas
04. 08. Readinspo

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük