Értékelés

Catana Chetwynd: Bekuckózunk

Fülszöveg:

Lehet még jobban szeretni?

Miért bajlódnál azzal, hogy kimássz az ágyból, ha helyette bekucorodhatsz a takaró alá a pároddal és egy meghitt, aranyos könyvvel? A Szerelmes pillanatok alkotójának legújabb sikerkönyve tökéletesen ragadja meg egy párkapcsolat őszinte, vidám pillanatait, melyekkel bármelyik pár könnyedén azonosulhat.

Chetwynd második könyve éppolyan bájos és magával ragadó, mint az első, ráadásul a benne szereplő képregények egy része még sehol sem jelent meg korábban. A Bekuckózunk a mindannyiunkra jellemző furcsaságokat, egyedi szokásokat élteti – és annak a varázsát, amikor rátalálunk a tökéletesen hozzánk illő személyre.

Hagyd, hogy elbűvöljön!


Catana Chetwynd első magyarul megjelent képregénykötete, a Szerelmes ​pillanatok után itt a következő kötelező olvasmány a rajongóinak! A Bekuckózunk év végén jelent meg a Könyvmolyképző kiadónál, de bloggereink annyira beleszerettek a korábbi kötetbe, hogy kitalálták, ezt a kiadványt is megturnéztatják! Kövess minket ezen az izgalmas blogturnén, hogy jobban megismerhesd Catana és John életét, és ne feledd, a kiadónak hála a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyeri a Bekuckózunk című kötetet!

Catana Chetwynd képregényeit már azelőtt imádtam, hogy megjelentek volna könyv formátumban, ugyanis a szerző képsorai először a közösségi oldalakon kezdtek terjedni. Magyarul néhány évvel ezelőtt jelent meg a Szerelmes pillanatok című könyv, melyben először láthattuk magyarul Catana aranyos képregényeit, most pedig megérkezett a folytatás, rengeteg vadonatúj törénettel.

Catana képregényeiben azt szeretem a legjobban, hogy nem akarnak óriási dolgokat bemutatni, ehelyett a hétköznap apró-cseprő dolgairól szólnak, melyek azonban valahogy mégis megmutatják az igazi szeretetet. A kis képregényen nem attól lesznek szerethetőek, hogy nagy gesztusokat vagy túláradó érzelmeket mutatnak be, hanem épp attól, hogy olyan egyszerű dolgokról szólnak, mint egy vacsora vagy egy fárasztó nap utáni hazatérés. Az aranyos képsorokból természetesen nem hiányozhat a humor sem, hiszen Catana szívesen mutatja meg a kapcsolatuk vicces vagy ironikus pillanatait is.

Biztosan vannak szuper kapcsolatok, amik másként működnek, másmilyenek, mint Catana és John kapcsolata, és lehet, hogy az ilyen kapcsolatban élők számára nem lesz ez a könyv annyira ismerős, mint amilyen nekem volt. Én ugyanis rengeteg képsorban ismertem magamra és a páromra, és nem kevés alkalommal hitetlenkedtem, hogy ez másoknál is előfordul. Ki tudja, lehet, hogy mégis minden kapcsolat hasonlít valamennyire.

Értékelés:

Ha kedvet kaptál a könyvhöz, itt beszerezheted!

NYEREMÉNYJÁTÉK

Mivel szeretjük a humoros comic stripeket, így az egyes, magyarul megjelent kedvenceink borító részleteit találhatjátok meg az egyes állomásokon, és azokat kell beazonosítanotok! A megoldás a kiadványok szerzőinek a neve!

Az értesítő levél megküldése után a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

(Ha nem látod a képet, kattints ide!)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

05. 17. Booktastic Boglinc
05. 19. Könyv és más
05. 21. Utószó
05. 23. Spirit Bliss Sárga könyves út
05. 25. Spirit Bliss Sárga könyves út (extra)
05. 27. Hagyjatok! Olvasok!

A könyv adatai:

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadó székhelye: Szeged
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 136
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789635974665
Fordította: Benedek Dorottya
Illusztrálta: Catana Chetwynd
Megjelenés időpontja: 2022. december 6.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük