Egyéb

BORÍTÓLELEPLEZÉS: Róbert Katalin: Keresd az igazit!

Ismét egy borítóleleplezős poszttal jövök, de ha lehet, ez még érdekesebb, mint az előző, ugyanis Róbert Katalin neve mára nagyon ismertté vált Magyarországon. Én is olvastam már a szerzőnőtől, méghozzá a Szelídíts meg! című könyvét (értékelést itt találhattok róla), és ezt a regényt nagyon élveztem, úgyhogy elhatároztam, hogy fogok még olvasni Róbert Katalintól. És mi is lehetne jobb, mint a hamarosan megjelenő regény, mely a Keresd az igazit! címet viseli. Most pedig már a borítóját is megtekinthetjük.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, ülés, gyermek és belső tér

A Keresd az igazit! a Lélekfény trilógia első része lesz, és egy nagyon érdekes szituációból indul ki. A történet ugyanis egy szigeten játszódik, ahol a lakosok azt az ajándékot kapták, hogy megtalálják az igazi társukat. Főhősünk, Milo azonban kilóg a sorból, ezért rengeteg kaland vár rá, hogy ő is megtalálhassa a szerelmet. A regény tehát egészen izgalmasnak tűnik, és igazán exkluzív, gyönyörű, és nem utolsó sorban hangulatos borítót kapott. Nekem mindig is tetszettek a hasonló jellegű könyvborítók, ezért nálam nyerő lett ez a választás. Egyel több ok, hogy én is beszerezzem!

És íme a borító:

Keresd az igazit! · Róbert Katalin · Könyv · Moly

És itt a mű (egyelőre még nem végleges) fülszövege is:

Az utunkat tilalmak szegélyezik.
Egy távoli sziget elzártan élő népét különleges ajándékkal áldották meg az égiek: a tírek a Napésholdtól kapott társjegynek köszönhetően mindenki számára megtalálhatják az igazit.
Milo mindig társra vágyott, de nem kaphatja meg.
Rá más sors vár. . Amikor a mesterét szörnyű vádakkal perbe fogják, elindul kideríteni az igazságot. Olyan titkokat fedez fel, melyek az egész nép életét megrengethetik.
Deniel álruhában érkezett a tírek szigetére, titkos küldetést teljesít, és válaszokat akar, de ehhez találnia kell egy olvasót.
Amint megpillantja Milót, az élete egy csapásra megváltozik.
Vajon Milo az, aki megadhatja neki a válaszokat?
Elina mindig tudta, hogy a tökéletes társa csak Kellán lehet, noha társjegyük alapján tilos házasodniuk.
Aztán az olvasók döntése nyomán mindkettőjüknek el kell hagynia az otthonát, hogy valaki mással éljék le az életüket.
De Elina nem képes kitépni a szívéből Kellánt. Miért vonzódik annyira a fiúhoz, ha ez a vágy bűnös? Lehet, hogy ezúttal az olvasók tévedtek?
Hogyan ismerhető fel a lelki társunk?
Tiltott vágy, titok és izgalom egy ragyogóan eredeti fantasy regényben.
Ismerj meg a világot, ahol léteznek valódi kötödések, ahol a szerelem nem kérdés, hanem bizonyosság!
Harcolj a szerelemért!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Ugye, milyen jól hangzik?

Ha kedvet kaptatok a könyvhöz, itt tudjátok előrendelni!