Egyéb

Karácsonyi playlist – adventi blogturné

„Van a csoda… Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek… Ez a karácsony csodája.”

Mi, a Blogturné Klub tagjai hiszünk ebben a csodában, és abban is, ha felidézzük a régmúlt idők karácsonyait, rájövünk, hogy a kis apróságok adják a legbensőségesebb boldogságot. Hisz nem az ajándék mérete a fontos, hanem az, akitől kapjuk.

A karácsony a szeretet ünnepe. A legtisztább emberi érzelemé.

Nem kell hozzá pénz, elég egy érintés, hang, mosoly, vagy néhány egyszerű, kedves szó. A szavaknak pedig ereje van! Ezért most egy rendhagyó, karácsonyváró turnézásra invitálunk Benneteket!

Korábbi turnéink során megtapasztalhattátok: a csoda bizony létezik. Életre keltek a könyvek, megelevenedtek szereplőik, hangot kaptak szerzőik, az elképzelhetetlennek vélt találkozások és kívánságok pedig beteljesedtek! Láthattátok, kedvenceitek miként várják és töltik az ünnepeket, s milyen üzeneteket küldenek egymásnak. Idén viszont úgy gondoltuk, hogy egy best of válogatással lepünk meg benneteket: visszahozzuk a számotokra legkedvesebb tartalmakat.
December elsejétől egészen szentestéig minden nap valami új meglepetéssel kényeztetünk benneteket. Lesznek könyvajánlóink, zenelistáink, ínycsiklandó receptjeink, de újra elkalandozunk kedvenc karaktereink világába is, ahonnan meg sem állunk az őket életre keltő szerzők kedves üzeneteiig, amik érkezhetnek írott – vagy akár képi formában is. S ha mindez nem lenne még elegendő, akkor megsúgjuk: egy igazán exkluzív meglepetés is lapul a puttonyunkban. Ráadásul Instagram oldalunkra is érdemes lesz felnézni. 

Apropó puttony! Ha egy kicsit közelebb merészkedtek, és vettek bele egy gyors pillantást, láthatjátok, mennyi kincs lapul még benne: sok-sok könyv, ami csak és kizárólag arra vár, hogy szebbé tegye a karácsonyotokat. 

Tárd hát ki szívedet, kedves olvasó, és engedd, hogy a boldogság melege átjárjon.


A karácsony az év legcsodálatosabb ünnepe, melyet egész évben várok, és amelyre már novemberben elkezdek hangolódni. Ehhez pedig mindig készül egy karácsonyi playlist, melyen a kedvenc klasszikus, untig ismételt karácsonyi dalok mellett mindig van egy-két modernebb feldolgozás. Egy nagyon személyes karácsonyi playlist következik, fogadjátok szeretettel! 

Készüljetek a karácsonyra ti is, és ne hagyjátok ki az adventi blogturnénk többi állomását sem!

NYEREMÉNYJÁTÉK

Ünnepi turnénkhoz hasonlóan mostani játékunk is rendhagyó formát ölt. Minden állomáson találsz egy kérdést, ami az adott poszthoz kapcsolódóan irányulhat az adott könyvre, szerzőre, szereplőre, de olyan is előfordulhat, hogy a te véleményedre, élményeidre, kedvenceidre leszünk kíváncsiak. A turné végén, a Blogturné Klub bloggereinek felajánlásáből hét ajándékcsomag kerül kisorsolásra azok között, akik minden állomást teljesítenek (vagy legalább megpróbálják). A csomagok tartalma minden esetben meglepetés lesz, de a könnyebb választás miatt mindegyiket ellátjuk egy fantázianévvel.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladat:

Melyik az a dal, ami számodra egyenlő a karácsonnyal?

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

12. 01. Könyvvilág
12. 02. Utószó
12. 03. Dreamworld
12. 04. Readinspo
12. 05. Könyvvilág
12. 06. Olvasónapló
12. 07. Readinspo
12. 08. Booktastic Boglinc
12. 09. Veronika’s Reader Feeder
12. 10. Csak olvass!
12. 11. Fanni’s Library
12. 12. Csak olvass!
12. 13. Betonka szerint a világ…
12. 14. Könyv és más
12. 15. Veronika’s Reader Feeder
12. 16. Booktastic Boglinc
12. 17. Hagyjatok! Olvasok!
12. 18. Kelly & Lupi olvas
12. 19. Utószó
12. 20. Szaffi polca
12. 21. FüggőVég
12. 22. Spirit Bliss Sárga könyves út
12. 23. Dreamworld
12. 24. Közös

Egy hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük