Értékelés

Borítók a világ körül: Shadow of the Fox – A róka árnya

A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Julie Kagawa japán mondavilágon alapuló sorozatának első kötete, A róka árnya. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a könyv egy példányát!

A japán kultúra mindig is közel állt a szívemhez, de mondavilágukban eddig nem igazán mélyedtem el, így nagyon felkeltette a figyelmem Julie Kawaga új könyvsorozatának első része, melyben nagy szerepet a japán mitológia – természetesen egy fantasyvilágba ágyazva. Ezen bejegyzés írásakor még az utolsó fejezeteket olvasom, azonban hamarosan jövök a véleményemmel is. Addig pedig fedezzétek fel a könyv szebbnél szebb borítóit, melyekkel eddig megjelent.

A képek alapján egyértelmű, hogy a legtöbb országban – ahogy hazánkban is – a piros borítóval adták ki a kötetet, és legfeljebb csak apróságokat változtattak meg rajta, mint az egyik perzsa borító esetében. Érdekesség azonban, hogy angol nyelven négyféle borítóval kapható a kötet: a világosabb piros ráadásul egy exkluzív kiadás, mely az Owl Create egyik dobozába került. A legkülönlegesebb azonban szerintem a zöldekék borító, mely igazán gyönyörűre sikerült, nem véletlen, hogy a koncepciót más kiadásoknál is átvették.

Mégis azt kell mondanom, hogy nekem a német kiadás nyerte el a tetszésem a leginkább, mely nemcsak a történethez passzol remekül, de sok japán motívumot is hordoz, ezzel egyértelműen utalva a regény világára. Szerencsére csúnya borítót ehhez a regényhez most nem találtam.

Ha kedvet kaptál a könyvhöz, itt beszerezheted!

NYEREMÉNYJÁTÉK

Julie Kagawa mely könyvéből idéztünk? Minden állomáson találtok egy idézetet. Nincs más dolgotok, mint beírni a helyes megfejtést a Rafflecopter doboz megfelelő sorába!

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

Feladat:

„A vásárlás csak a vadászat egy másik formája.”

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

04.07. Szaffi polca
04.09. Utószó extra
04.11. Utószó
04.13. Könyv és más
04.15. Kelly és Lupi olvas

A könyv adatai:

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadó székhelye: Szeged
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 408
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789633995990
Fordította: Takács Ágnes
Megjelenés időpontja: 2022. március 18.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük