Egyéb

Téged kérlek karácsonyra – kedvenc idézetek

Turnénk kezdetével egy időben jelenik meg Rácz-Stefán Tibor legújabb romantikus, YA-regénye, amely a 17 éves focista, Bence coming out történetét beszéli el. Ahogy közeledik a karácsony, főszereplőnk úgy vágyik mind jobban arra, hogy randira hívja évfolyamtársát, Martint. Tartsatok bloggereinkkel ezen a szívhez szóló turnén, és ne feledjetek el játszani se, ugyanis a turné végén a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a Téged kérlek karácsonyra egy példányát!

A karácsony közeledtével mindig rávetem magam a friss, ünnepi regényekre, azonban ritkán érzem ezeket a könyveket annyira különlegesnek, mint Rácz-Stefán Tibor legújabb könyvét. A Téged kérlek karácsonyra történetén sírtam, nevettem, aggódtam, és még kedvenc idézeteket is gyűjtöttem. Ezeket szedtem most csokorba nektek a blogturnénk extra állomásán.


„Köszi, néni, akire rohadtul nem emlékszem, és néztem már tükörbe, tudom, hogy száznyolcvan centi lettem, és ja, feltűnt, hogy szép zöld szemem van, de kedves tőled, hogy megosztottad velem.”

„És pontosan tudja, hogy mennyire szép a szeme, mert a csinált egy olyan képet, ami csak arra fókuszál. Megnézem a kommenteket, Violáék azzal cinkelik, hogy photoshop. Röhögős emojit rakok a kommentjeikre. Égek a vágytól, hogy hozzászóljak: Jogos. Túl szép, hogy igaz legyen.”

„Elég nagy a különbség az elfogadás és a megtűrés között is, és nem akarom a saját bőrömön megtapasztalni. Félek. Annyira félek, mert ott vannak a szüleim, akiknek nem tudom megjósolni a reakcióját. És mégis rohadtul meg akarok nekik nyílni.”

„Aranysárga fény von körbe minket, a csillagszóró szikrái ezerfelé pattannak, de én csak Martin arcát nézem, az ajkát, a tengerkék szemét. Ő az. Az egyetlen, aki kell nekem.”

„– Úgy beszélsz, mint akit tényleg nem zavar az, hogy én… hogy én… – próbálom, de nem bírom befejezni a mondatot. Meleg vagyok. Két egyszerű szó, mégis a nyelvemen akad. Képtelen vagyok hangosan kimondani, amitől még inkább gyávának érzem magam.”

„Ha a szemedbe nézek, a tengert látom és a szabadságot, ami te vagy.”

„– Már hetek óta az minden álmom, hogy megcsókoljalak. Kérlek… Megengeded?”

Ha kedvet kaptál a könyvhöz, itt beszerezheted!

NYEREMÉNYJÁTÉK

Főszereplőnk, Bence sportoló, aki fél attól, mit szólnak csapattársai, ha elmondja, hogy meleg. Szerencsére a valóságban is akadnak olyan bátor sportolók, akik felvállalják önmagukat, így hozzájuk kötődik a játékunk is. A feladatotok, hogy kitaláljátok, ki szerepel az egyes állomásokon, és a sportoló nevét beírni a rafflecopterbe.

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

Feladat:

(Ha nem látod a képet, kattints ide!)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

12. 02. Kelly és Lupi olvas
12. 04. Hagyjatok! Olvasok! (Borítómustra)
12. 06. Hagyjatok! Olvasok!
12. 08. Utószó (Kedvcsináló idézetek)
12. 10. Spirit Bliss Sárga könyves út
12. 12. Utószó
12. 14. Spirit Bliss Sárga könyves út (Interjú)

A könyv adatai:

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadó székhelye: Szeged
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 312
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789632457352
Megjelenés időpontja: 2022. november 29.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük