Egyéb

Júliusi Dark Bubble könyves csomag! SPOILERES BESZÁMOLÓ!

Nagyon régen rendeltem már könyves dobozt, mert vagy nem volt kedvemre való a téma, vagy nem akartam nagyobb összeget erre áldozni. A Bubble Book júliusi DarkBubble csomagjának azonban nem tudtam ellenállni, ugyanis az első pillanatban rájöttem, hogy milyen könyv lesz benne, és ezt a regényt már nagyon vártam. Meg is rendeltem azonnal, és ma végre kézhez is kaptam az Egyetlen egy elnevezésű júliusi dobozt. A bejegyzés innentől spileres lesz, csak akkor tekerj lejjebb, ha szeretnéd tudni, hogy mit tartalmazott a csomag.

img_20190712_132313_1.jpg

Már maga a doboz is nagyon jól néz ki, szerencsére épségben érkezett meg, ezért biztosan nem fogom kidobni. Ahogy kinyitottam, először a témakártyát láttam meg, amit gyorsan félre is tettem, hogy én magam fedezhessem fel a csomag tartalmát. A tárgyak egy fehér papírba voltak csomagolva, azt kibontva pedig egy halom tömőanyaggal találkoztam, amivel csak az a problémám, hogy nem túl környezetbarát, de tény, hogy valamivel meg kell óvni a meglepetéseket.

IMG_20190712_132359_1

Az első dolog, amit kivettem a csomagból, egy kis csomagocska volt, benne három kis kitűzővel. Bevallom, ennek örülök a legkevésbé, mert nem nagyon használok ilyesmit, de tény, hogy jól néznek ki, ezért lehet, hogy most mégis felteszem őket a táskámra.

img_20190712_133316.jpg

Ezután találtam meg a csomag egyik legjobb elemét, egy nagyon-nagyon finom illatú, sós karamellás szappant. Mióta megkaptam, folyton szagolgatom, ezért számomra telitalálat volt ez a meglepetés, már ma este ki fogom próbálni. Amellett, hogy finom az illata, még jól is néz ki:

img_20190712_133455.jpg

Volt még egy szuper ajándék a dobozban, ami teljesen megvett magának, ez pedig a könyvhöz illő vászontáska, ami nemcsak remekül néz ki, de nagyon jó anyagból is készült, ezért, úgy tűnik, tartós lesz. Viszont ebben a hónapban sajnos nem volt könyvszütyő a csomagban (úgy sejtem, hogy ehelyett került be a dobozba a vászontáska), amit én személy szerint sajnálok, de tény, hogy aki gyakran rendel, annál már halomban állnak otthon a könyvvásznak. A táska pedig praktikus, én is biztosan fogom használni.

img_20190712_133702.jpg

És végül elérkeztünk a könyvhöz, amit már nagyon vártam! Ebben a hónapban Giovanna és Tom Fletcher regénye, az Eve of Man – A jövő reménye című könyv került a csomagba, ami a könyvhétre jelent meg, és nagyon izgalmasnak tűnik. Emellett gyönyörű, különleges borítóval adta közre a Maxim Kiadó, már alig várom, hogy olvashassam!

IMG_20190712_133030

Természetesen ebben a csomagban is volt egy – a regényhez illő – könyvjelző, illetve a témakártya, rajta a csomagban fellelhető termékekkel:

IMG_20190712_133135_1

Őszintén szólva egy kicsit tartottam a mostani dobozból, mert ez már egy kevesebb terméket tartalmazó doboz a korábbiakhoz képest, ennek megfelelően egy kicsit olcsóbbá is vált, viszont a szállítási költséget nem tartalmazza a doboz ára, így végül nem jöttem ki sokkal olcsóbban. Féltem tőle, hogy mivel kevesebb meglepetés lesz a dobozban, nem fogja megérni az árát, de végül nem kellett csalódnom, teljes mértékben elégedett vagyok a júliusi dobozzal, örülök, hogy beruháztam rá!

Egy hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük