Egyéb

Húsvét a Blogturné Klubbal

Sokan nehéz időszakot élünk most, éppen ezért mi a Blogturné Klubnál úgy gondoltuk, szeretnénk egy kis vidámságot csempészni az ünnepetekbe. Régi hagyományainkat felelevenítve húsvéti bejegyzéssorozatot és nyereményjátékot hoztunk nektek, melynek során azt kell kiderítenetek, hol és kiknek a segítségével garázdálkodott bloggereinknél Kajla Nyúlrik, a húsvéti nyúl.

Feladatotok nem más, mint a közzétett akták leírásaiból kitalálni az adott helyszínt, vagy tettestársat, ahol/akinél Kajla Nyúlrik húsvéti tojást rejtett el randalírozása közepette, és beírni annak nevét a Rafflecopter megfelelő sorába!
Elő a nagyítókat, induljon a nyomozás!

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.

A játékhoz írtam egy kis történetet, mely alapján kitalálhatjátok, hogy hol található az Utószó blog tojása:

Húsvét közeledtével az emberek gyakran elvesznek a számokban: az érdekli őket, hogy hány vendéget várnak, hányféle édességet süssenek, hány tojást rejtsenek el az udvaron, vagy hogy hány tojást kell befesteni. A felnőttek nagyon szeretik a számokat. De mi, akik ismerjük az életet, tudjuk, hogy mindez nem számít, mert az ünnepeket nem a számok vagy az előkészületek érdeklik. Az úgyis eljön, mindegy hol vagyunk. Még az egészen apró, eldugott helyekre is eljut, akkor is, ha nem is él ott más, csak egy bárány, egy virág és egy kisfiú.

Ez a kisfiú a napfelkeltét nézte, és már épp odébb akarta vinni egy egészen kicsit a székét, hogy újra megnézhesse, amikor furcsa hangot hallott. Egy apró kis állat állt mögötte, és a következőt mondta:
– Jó napot!
– Jó napot! – válaszolta a kisfiú – Ki vagy te?
– Egy nyúl vagyok. Számodra talán csak egy átlagos nyúl, de ahonnan én jövök, ott nagyon fontos vagyok, és számítanak rám.
– Ismerem az érzést – válaszolta a fiú, és közelebb lépett a nyúlhoz, de az megijedt, és odébb szaladt. Már amennyire odébb tudott szaladni ezen a kis helyen.
A kisfiú nem lepődött meg, tudta, hogy mit kell tennie, hogy megszelídítse a nyulat. Leült, és türelmesen várt, minden nap visszatért. Így szelídítette meg a nyulat.

Egy napon azonban a nyúlnak haza kellett indulnia:
– Nem maradhatok – mondta – Otthon várnak rám, és most már értem, hogy felelős vagyok értük. Ahogy te is felelős vagy ezért a virágért.
– Megértelek – mondta a kisfiú – Nézd, épp erre vonulna a madarak. Hamarosan otthon lehetsz.
– Hát akkor isten veled! – mondta a nyúl.
– Isten veled! – válaszolt a kisfiú – És ne feledd, ha felnézel a csillagokra, ott mindig megtalálsz!

A nyúl hamarosan távol járt, és a kisfiú elszomorodott, pedig tudta, hogy jól döntött a nyuszi. Ám amikor a földre nézett, meglátott valami egészen aprót. Egy kicsi, színes tojást.

a Rafflecopter giveaway

És ha már húsvéti bejegyzést írok, mindenképpen szeretném megosztani veletek a kedvenc húsvéti történetemet. Nagyon aranyos, és csak pár perc a egész!

A húsvéti blogturné állomásai:

Vasárnap 08:00 – Booktastic Boglinc
Vasárnap 11:00 – Spirit Bliss Sárga könyves út
Vasárnap 15:00 – FüggőVég
Vasárnap 17:00 – Deszy könyvajánlója
Vasárnap 18:00 – Hagyjatok! Olvasok!
Vasárnap 20:00 – Kelly és Lupi olvas

Hétfő 10:00 – Könyvvilág
Hétfő 12:00 – Utószó
Hétfő 14:00 – Pandalány olvas
Hétfő 17:00 – Dreamworld
Hétfő 18:00 – Csak olvass!
Hétfő 19:00 – Flora the Sweaterist

Kellemes ünnepeket mindenkinek, és vigyázzatok magatokra!

3 hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük