Egyéb

Kedvcsináló fanartok: Az Átoktörő trilógia

A befejező részéhez érkezett Az Átoktörő sorozat, és a harmadik részben végre kiderül, hogy mi lesz Emberfall, illetve a négy főszereplőnk sorsa. A Vow So Bold and Deadly – Merész, gyilkos eskü ismét vadonatúj, izgalmas kalandokat tartogat, és ha velünk játszol, akár a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott könyvpéldányt is megnyerheted!

A Vow So Bold and Deadly – Merész, gyilkos eskü című kötettel a végére ért Az Átoktörő sorozat, és bár nem minden résszel voltam egyformán elégedett, azért összességében egy nagyon jó fis YA fantasy sorozatról beszélünk, amely számos művészt és rajongót is megihletett. Van néhány kedvenc fanartom a trilógiáról, ezért a mostani bejegyzésemben összegyűjtöttem ezeket!


Ha kedvet kaptál a sorozat legújabb, harmadik kötetéhez, itt beszerezheted!

NYEREMÉNYJÁTÉK

Az Átoktörő sorozat eredetileg egy retelling, mely A Szépség és a Szörnyeteg történetén alapul. Ez az oka annak, hogy a mostani játékunkban ennek a mesének a feldolgozásait kell felismernetek, méghozzá egy idézet alapján. A megoldást pedig ne felejtsétek el beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

Feladat:

„Nehéz sajnálni azokat, akik szánt szándékkal rohannak a katasztrófába. Ők önmaguk legnagyobb ellenségei, drágám. Ők okozzák a bajt saját maguknak. Nem érdemlik meg a szánalmadat.”

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

02. 18. Kitablar
02. 20. Utószó
02. 24. Utószó – extra
02. 26. Readinspo

A könyv adatai:

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadó székhelye: Szeged
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 456
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789635976416
Fordította: Molnár Edit
Megjelenés időpontja: 2023. december 18.